Top latest Five ρεφλεξολογια αθηνα Urban news

Μελάσα: Πώς τρώγεται, πώς επιδρά στον αιματοκρίτη και ποιες είναι οι παρενέργειές της

Όταν γίνεσαι δεδομένος σε μια σχέση

“Από την εμπειρία μου στο εξωτερικό, αυτά είναι προβλήματα που αποφεύγονται με τη χρήση πρωτοκόλλων εξετάσεων, τα οποία αναγκάζουν τους θεραπευτές να κάνουν συγκεκριμένα τεστ που υποδεικνύονται ανάλογα την συμπτωματολογία του ασθενούς. Στην Ελλάδα κάποιες φορές αναλαμβάνει η εμπειρία, πράγμα επικίνδυνο και για τον ασθενή που μπορεί να πάρει λάθος διάγνωση αλλά και για τον οποιοδήποτε γιατρό, φυσιοθεραπευτή, οστεοπαθητικό, ο όποιος είναι πιθανόν ότι δεν θα μπορέσει να εντοπίσει την πιο σπάνια παθολογία που μπορεί να του χτυπήσει την πόρτα.

Και φυσικά, όσα αναφέραμε στην δεύτερη παράγραφο μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, μιας και το κράτος μας φημίζεται για την φολορογική και νομοθετική του αστάθεια!

Μία τέτοια θεραπευτική προσέγγιση, ενώ λειτουργεί εξαιρετικά όταν παρέχεται στα πλαίσια πρόληψης ή ευζωίας και, κυρίως, στην οξεία φάση των συμπτωμάτων, έχει περιορισμένη χρονικά αποτελεσματικότητα αν δεν συνδυαστεί με ενεργητική θεραπεία, δηλαδή με κίνηση.

Κάθε χειρισμός-ενεργοποίηση προκαλεί υπεραιμία, αποσυμφόρηση και αποτοξίνωση του αντίστοιχου οργάνου, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση και την αναβάθμιση της λειτουργίας του, επιφέροντας απελευθέρωση της Ζωτικής Ενέργειας που μεταφράζεται σε υγεία, αρμονία και ευεξία.

Ωστόσο, πολλά διαφορετικά βότανα χρησιμοποιούνται για σχεδόν πανομοιότυπες τελετές σε όλο τον κόσμο, όπως ο άρκευθος, η λεβάντα, ο κέδρος και ο μη μεταποιημένος καπνός.

Πρακτικά η θεραπεία πραγματοποιείται με τα χέρια του οστεοπαθητικού, με μαλάξεις, τραβήγματα και χειρισμούς σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του ασθενούς.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συντονίζει και διδάσκει τις τάξεις της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (βελονισμός-βότανα), με βάση το πρόγραμμα της Ακαδημίας, στο ΙΕΚ Μορφή στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Συνεδρίες Συνεδρία Ρεφλεξολογίας (Αθήνα – Θεσσαλονίκη)

Μην ελέγχετε μέσω του φόβου, ελέγξτε μέσω της αγάπης

Είμαι μητέρα δυο αγοριών και here ασχολούμαι ιδιαίτερα με την θεραπευτική των παιδιών.

Με άλλα λόγια, δηλαδή τα στοιχεία που μπορεί να προκαλούν τα συμπτώματα μιας συγκεκριμένης ασθένειας μπορούν στις σωστές δόσεις να χρησιμοποιηθούν για την θεραπείας της.

(Πρώην Ελληνικός Σύνδεσμος Εγγεγραμμένων Οστεοπαθητικών)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *